Lingotto

Ongewoon wonen in de stad

Ongewoon wonen in de stad

Onze projecten zijn bedoeld voor mensen die openstaan voor niet voor de hand liggende oplossingen en die op een unieke plek in de stad willen wonen, werken en elkaar ontmoeten. Wij ontdekken in de stedelijke context nieuwe kansen en realiseren samen met onze klanten bijzondere projecten. Daar worden wij enthousiast van en de gebruikers ook. Bij ons woon je in een oude fabriek, brandweerkazerne of voormalige school en niet in een standaard rijtjeshuis.

Wij vinden dat bewoners zelf het beste kunnen bepalen hoe ze willen wonen en luisteren dan ook goed naar hun wensen. Waar mogelijk kijken we naar de vraag achter de vraag en doen we onorthodoxe voorstellen. We inspireren mensen met ons mee te doen om onmogelijke projecten mogelijk te maken.

Voor ons is een woonproject geslaagd als we de bewoners met elkaar en met het project hebben verbonden, het gebouw goed in de buurt past en de stad een toegevoegde waarde geeft.

Bekijk onze woonprojecten

@Home Amstelkwartier

Met zonnegevel

@Home Amstelkwartier

In de nieuwe stadswijk Amstelkwartier ontwikkelt Lingotto samen met APF International en Hurks een 73 meter hoge woontoren met een EPC van 0.

Bekijk project
Zaaiersweg

Bouwgroep NEB

Zaaiersweg

In de voormalige school worden acht prachtige woningen ontwikkeld. De indiening werd getoetst op plan van aanpak, duurzaamheid en "inzet voor de buurt".

Bekijk project