Lingotto

Wij dagen onze partners uit conventies te doorbreken

Wij dagen onze partners uit conventies te doorbreken

Wij zijn een onconventionele partner in stedelijke ontwikkeling en brengen nieuwe ontwikkelingen door grenzen te verleggen. Samenwerking is wat ons betreft gebaseerd op wederzijds respect, openheid en elkaar uitdagen en versterken. Wij hebben een ijzersterk netwerk en kennen de markt goed.

Als het nodig is schromen wij niet om conventies te doorbreken en dagen bestaande marktpartijen uit te om op andere manieren te denken. Voor ons zijn allerlei vormen van samenwerking in de projecten mogelijk; soms zijn we zelf ontwikkelaar, dan weer adviseur, gedelegeerd opdrachtgever of mede-eigenaar. Vaak werken we in co-creatie waarbij de betrokken partijen de risico’s delen.

De manier waarop wij contact hebben met onze klanten is heel intensief. Wij werken op basis van persoonlijke relaties en doen zaken op een manier die daarbij past. Door een open en transparante benadering zijn wij in staat mensen voor ons te winnen. Wij opereren straight en laagdrempelig.

Projecten samenwerken

Bekijk alle projecten samenwerken
De Burgemeester

De Burgemeester

In het midden van het gebouw is een grote vide gemaakt die functioneert als nieuwe entree.

Bekijk project
@Home Amstelkwartier

Met zonnegevel

@Home Amstelkwartier

In de nieuwe stadswijk Amstelkwartier ontwikkelt Lingotto samen met APF International en Hurks een 73 meter hoge woontoren met een EPC van 0.

Bekijk project