Lingotto

Succes door een inspirerende omgeving

Succes door een inspirerende omgeving

Wij willen mensen laten werken in een inspirerende omgeving en ondernemers succesvol maken. Door het verbinden van de plaatselijke retail, horeca, cultuur en entertainment jagen we lokaal ondernemerschap aan. We faciliteren nieuwe vormen van werken en bedrijfsconcepten.

Wij creëren nieuwe locaties op oude plekken in de stad waarbij steeds het unieke van de locatie wordt benut en versterkt. Plekken waar kleine en grote ondernemers met elkaar kunnen samenwerken en elkaar versterken. Door transformatie van bestaande gebouwen of nieuwbouw. Wij maken ogenschijnlijk onmogelijke wensen van ondernemers mogelijk en brengen ze op nieuwe  ideeën.

Zelf vinden we ondernemen het leukste wat er is. We nemen risico’s maar blijven trouw aan onze eigen overtuigingen en ideeën. We doen projecten voor anderen, in samenwerkingen, maar ook in eigen beheer en voor eigen risico. We zijn betrokken vanaf het vroegste moment, het bedenken en initiëren van een plan tot het voeren van beheer van door ons uitgevoerde projecten.

Bekijk onze projecten

Projecten ondernemen

Bekijk alle projecten ondernemen
De Burgemeester

De Burgemeester

In het midden van het gebouw is een grote vide gemaakt die functioneert als nieuwe entree.

Bekijk project
@Home Overhoeks

Noord op hoogte

@Home Overhoeks

Een rijk woongebouw met ruime balkons en een maximaal uitzicht over de rivier en de stad! En Maritim Amsterdam wordt het grootste congreshotel van Nederland!

Bekijk project