Lingotto

Deze tijd vraagt een andere kijk op investeren en financieren

Deze tijd vraagt een andere kijk op investeren en financieren

Vastgoed is een interessant investeringsalternatief met aantrekkelijke rendementen. Wij bieden investeerders solide investeringsmogelijkheden met een aantrekkelijk direct en indirect rendement.

Realistische aanpak

Met een goed concept en slimme investeringen bedienen we nieuwe en bestaande markten, resulterend in een aantrekkelijk en betrouwbare  huurstroom. Onze aanpak is realistisch en we zijn goed in het organiseren van een rendabele business case en maatwerk-financiering per project.

Crowd finance

Belangrijk onderdeel in onze investeringsaanpak is een bijzondere vorm van crowd finance. We bundelen geïnteresseerde particulieren investeerders in nieuwe beleggingsfondsen en realiseren een deel van onze projecten samen met investerende eindgebruikers. In andere projecten werken we ook samen institutionele investeerders.

Projecten investeren

Bekijk alle projecten investeren
@Home Amstelkwartier

Met zonnegevel

@Home Amstelkwartier

In de nieuwe stadswijk Amstelkwartier ontwikkelt Lingotto samen met APF International en Hurks een 73 meter hoge woontoren met een EPC van 0.

Bekijk project
@Home Zeeburgereiland

Met uitzicht

@Home Zeeburgereiland

Het @Home Zeeburgereiland-project speelt in op het grote tekort aan betaalbare huurwoningen voor starters op de woonmarkt.

Bekijk project