Lingotto

Vrij in ontwikkelen en transformeren

Lingotto bedenkt vernieuwende oplossingen voor de ontwikkeling van gebouwen en gebieden in de stad. Dat doen we samen met onze partners en klanten. Wij hebben goede ideeën, kijken anders dan anderen en treden buiten de gebaande paden. Met als resultaat concepten die leven terugbrengen in oude gebouwen en op lege plekken in de stad. Door transformatie maar ook met nieuwbouw. Projecten waar mensen plezierig kunnen wonen, werken, ondernemen en elkaar ontmoeten.

Wij hebben een passie voor het ontwikkelen van stedelijke gebieden, ook waar anderen geen kansen zien en zijn al 15 jaar succesvol met onze ideeën hierover. Omdat we ons bewust zijn van wat we doen, maatwerk leveren en creatieve maar wel realistische plannen maken. Onze projecten trekken enthousiaste mensen aan en creëren een gemeenschapsgevoel. Voor ondernemers faciliteren we nieuwe bedrijfsvormen. Tenslotte is er voor beleggers en investeerders in deze projecten een fatsoenlijk rendement te behalen.

Onze definitie van succes is dat we onze ideeën kunnen waarmaken door bijzondere projecten te realiseren. Met een compacte organisatie willen we daarbij op onze eigen wijze te werk gaan: betrokken, actief en zonder bureaucratie. Voor ons is een persoonlijk en intensief contact met onze klanten en relaties van groot belang, waarbij we er tegelijkertijd naar streven een positie te verkrijgen waarin we zo autonoom mogelijk beslissingen kunnen nemen om stevig de touwtjes in handen te houden.

De Burgemeester

De Burgemeester

In het midden van het gebouw is een grote vide gemaakt die functioneert als nieuwe entree.

Bekijk project
@Home Amstelkwartier

Met zonnegevel

@Home Amstelkwartier

In de nieuwe stadswijk Amstelkwartier ontwikkelt Lingotto samen met APF International en Hurks een 73 meter hoge woontoren met een EPC van 0.

Bekijk project