Lingotto

Terug naar alle projecten

Melkpaadje

Eigentijds Goois

  • In concept
  • In ontwikkeling
  • Geplande realisatie - 2018
 

Lingotto gaat met het nieuwbouwproject Melkpaadje op passende wijze nieuwe invulling geven aan het perceel Melkpad 6-10 in Hilversum. De plek waar voorheen autobedrijven gevestigd waren, gaat Lingotto ontwikkelen tot een groen woonerf met 17 ruime gezinswoningen. Het plan is ontwikkeld in goed overleg met de gemeente Hilversum en de omwonenden van locatie.

Aansluiting op het Raadhuiskwartier
De luxe koopwoningen die begin 2017 gebouwd gaan worden, zijn geïnspireerd op de voor deze wijk kenmerkende Gooise villastijl van begin vorige eeuw en bouwen voort op de villa’s in het naastgelegen Raadhuiskwartier. De villa´s aan het Melkpaadje integreren zo op een natuurlijk wijze met de villa wijk, terwijl ze op loopafstand liggen van het winkelgebied en station Hilversum Centraal.

De woningen zijn ontworpen door de Hilversumse architect Frank Roodbeen. Al dan niet met een eigentijdse interpretatie heeft Roodbeen de woningen voorzien van de typische stijlkenmerken van de statige villa’s in de directe omgeving. Er komen veertien royale twee-onder-een-kapwoningen met een oppervlak van 170 m2 en een drietal drie-onder-een-kapwoningen met een oppervlak van 140 m2. Beiden bestaan uit 3 woonlagen en zijn voorzien van een tuin.

Oase van groen
Het Melkpaadje wordt voor meer dan de helft van het totale oppervlakte van het nieuwbouwproject ingevuld met groen, zowel door de tuinen als de groenvoorziening in de openbare ruimte.

Geïnteresseerden en belangstellenden voor het nieuwbouwproject Melkpaadje kunnen voor meer informatie terecht op www.melkpaadje.nl

Bekijk hier de livestream van de bouw.

 

Bent u geinteresseerd?

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten? Meld u hier aan.

Deel dit Lingotto project

Doorsturen via e-mail