Lingotto

Ons DNA

Ons DNA

Wij maakten een boek dat gaat over ons DNA. Het is een boek met een omslag die eigenlijk een verpakking had moeten worden. Maar het kreeg een nieuwe bestemming, een tweede leven. En dat is wat wij doen. Door anders te kijken naar de omgeving, gebouwen of een heel gebied.

Nieuwe woorden voor ons gemaakt

De woorden die het best omschrijven hoe wij werken zijn restructief, bruikdienstig en futumorfant. Nieuwe woorden, het zijn woorden die zijn opgebouwd uit andere woorden. Speciaal voor ons gemaakt.

Restructief

Restructief staat voor herdefiniƫring; nieuwe mogelijkheden ontdekken in bestaande dingen. Zo benaderen wij onze projecten. We gooien gebouwen niet meteen tegen de grond. We kijken eerst wat er is en wat opnieuw gebruikt kan worden.

Bruikdienstig

Omdat wij denken vanuit de behoefte van de gebruiker werd het woord bruikdienstig voor ons gemaakt. Mensen willen zich uitdrukken met een eigen stijl, niet alleen in kleding maar ook hoe zij wonen. Daar houden wij rekening mee. Daarom ontwikkelen wij anders dan anderen.

Futumorfant

Veranderbaar in tijd. Rekening houden met verandering in de toekomst en daarom flexibele indelingen maken die niet altijd hetzelfde hoeven te blijven. Kantoren die bijvoorbeeld woningen worden en andersom.