Lingotto

Terug naar nieuwsoverzicht

Hotel Sir Adam open

Na een proefperiode van een enkele maanden is in februari 2017 Hotel Sir Adam officieel geopend. Het 4 sterren boutique hotel heeft 108 kamers en suites op de 3e t/m de 7e verdieping van de A’DAM Toren. Ook is er een gym op de 1e verdieping en op de 2e bevinden zich de Meeting Rooms en de Beergarden (private events bar met dakterras). De begane grond en eerste verdieping zijn in gebruik als een grote multifunctionele lobby met daarin de Butcher Social Club met food & drinks, muziek, diverse programmering, de hotelreceptie, tafeltennis, poolbiljart, en een groot terras aan het IJ.

Hotel Sir Adam is één van de grote huurders in de A’DAM Toren. Lingotto heeft het hotel begeleid in het proces van de aanhuur van het casco tot en met het volledige inbouwpakket (van 2014 tot 2017).

Ook hotel Sir Adam focust op muziek: in de kamers hangen Gibson gitaren en staan platenspelers met vintage elpees. De kamers hebben een fantastisch uitzicht over het IJ. Hotelbezoekers zijn met het pontje binnen 5 minuten in het centrum van Amsterdam.

Voor meer informatie: www.siradamhotel.com

Sir Adam_02Sir Adam_01

Sir Adam_03

Deel dit bericht

Doorsturen via e-mail