Lingotto

Terug naar nieuwsoverzicht

Bouw Postillion Hotel bereikt hoogste punt

Afgelopen week heeft de bouw van het Postillion Hotel op het terrein van de Kauwgomballenfabriek het hoogste punt bereikt!

Het hotel komt te staat op de groenstrook langs de metrobaan aan het begin van de Spaklerweg tegenover de Kauwgomballenfabriek en wordt het dynamische hart van de omgeving. Het ontwerp van Concrete Architects bestaat uit een slanke, bijna 70 meter hoge, toren op een verhoogd platform met een trap die alle functies verbindt: de receptie, de bar, ontmoetingsruimten restaurant en lounge. De brede trappen nodigen uit om op te gaan zitten, te ontmoeten en te eten of koffie te drinken. Binnen en buiten zijn slechts door glaspanelen van elkaar gescheiden en daardoor ontstaat een open en informele sfeer, die niet alleen hotelgasten uitnodigt, maar ook andere bezoekers zal aantrekken.

Het hotel heeft 256 kamers (16 kamers per verdieping op 16 verdiepingen), een entree en ontmoetingslounge, een restaurant, vergaderfaciliteiten en 90 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder.

De verwachte oplevering is eind 2018.

Bekijk hier de livestream van de bouw.

 

Deel dit bericht

Doorsturen via e-mail